Zimsko izdanje magazina Hausbau

Crozilla-Zimsko_izdanje_magazina_HausbauZa kraj godine u zimskom izdanju magazina Hausbau br.80 pripremili smo mnoštvo sadržaja koji će vas “grijati” u ovim hladnim zimskim mjesecima i nadahnuti vas za sve graditeljske podvige u sljedećoj godini.
Energetika i energetska učinkovitost je nešto o čemu se više samo ne priča, ona “živi” u novim projektima obiteljskih kuća. Zato prezentiramo 7 energetskih plus kuća koje proizvode električnu energiju uz pomoć fotonaponskih ćelija. Skučena gradska zemljišta ili padine izazov su za buduće investitore, ali uz dobro planiranje  u novom broju pročitajte kako maksimalno iskoristiti prostor za gradnju. Još jednom pročitajte o svim prednostima grijanja na drva i pelete. U savjetima za stanovanje donosimo ideje za stepeništa u interijeru. Za sve vas koji ste se odlučili na gradnju podruma pripremili smo članak što treba uzeti u obzir ovisno o namjeni podruma. Krajem rujna bili smo na međunarodnom sajmu keramičkih pločica i kupaonske opreme Cersaie 2014. u Bologni pa pogledaje koji su novi trendovi. Svi naši stalni čitatelji znaju što ih čeka u prilogu EkoIn. Još izdvajamo reportaže energetski učinkovitih objekata koje smo posjetili i porazgovarali sa vlasnicima o njihovim iskustvima u gradnji. Obavezno štivo za buduće investitore.

Novi broj Hausbau br.80 potražite svim kioscima.
www.idejezamene.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>