Zemljišta na moru pod povećalom stranaca

Nekretnine na moru mnogima su predmet želja. Dok domaći kupci snivaju snove o nekretnini u Zagrebu i okolici, stranci pak sanjaju o nekretnini na moru.
Portal Crozilla.com donosi pregled područja koja su tijekom lipnja najviše pretraživana u potrazi za građevinskim zemljištima.

ZEMLJIŠTA NA MORU POD POVEĆALOM STRANACA

Nije novost da je glavnina interesa potencijalnih domaćih kupaca nekretnina usmjerena na Zagreb, te zatim na područja uz more. Tako je tijekom mjeseca lipnja na portalu Crozilla.com najveća je potražnja bila za građevinskim zemljištima na području grada Zagreba i Zagrebačke županije, a zatim na područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, te Primorsko-goranske i Istarske županije.

 Kada je riječ o strancima, područje uz Jadran njihov je prioritet, a najveći interes tijekom lipnja pokazali su za zemljištima na području Istarske, zatim Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije, te nakon toga za područje Zagrebačke županije i grada Zagreba. Među strancima koji su pretraživali građevinska zemljišta na portalu Crozilla.com najbrojniji su dolazili iz Švicarske i Njemačke, zatim Slovenije, BiH i Austrije.

GDJE NIJEMCI TRAŽE ZEMLJIŠTA?

immoweltNa njemačkom portalu Immowelt.de prikazuju se svi oglasi koji su postavljeni i na portal Crozilla.com, a u razdoblju od početka srpnja prošle, 2013.godine, pa sve do svibnja ove godine, kada je o građevinskim zemljištima riječ, najveći broj Nijemaca je pokazao ozbiljan interes za onima na području Zadarske, zatim Splitsko-dalmatinske, pa Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije.
Kada je o poljoprivrednim zemljištima riječ, sa njemačkog Immowelta došao je najveći broj upita za ona na području Istre.

Komentari
  1. 7 godina ago
    • 7 godina ago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>