Završen proljetni krug prijava za subvencionirane kredite

Završen je prvi ovogodišnji poziv za subvencionirane kredite za kupnju stana ili kuće, odnosno za izgradnju kuće.

novac-cijena
Podaci APN-a pokazuju kako je za subvencije kredita namijenjenih mladima, u ovom krugu prijava pristigao 3681 zahtjev.
Iako je u odnosu na rujan prošle godine kada je zaprimljeno 4260 zahtjeva, u ovom krugu njihov broj bio nešto manji, može se reći kako je s obzirom na okolnosti 3681 zahtjev ipak nemala brojka.

Do sada je uz korištenje ove mjere preko 9400 obitelj osiguralo novi dom, a zahtjevi pristigli u ovom proljetnom krugu tek će im se pribrojati nakon obrade.

Svi oni koji žele iskoristiti ovu mjeru, a do sada to nisu učinili, trebali bi novu priliku za to imati već na jesen. Kako bi do tada pronašli idealnu nekretninu i prikupili potrebnu dokumentaciju, ponudu oglasa za prodaju stanova, kuća ili zemljišta u svako vrijeme mogu pretraživati putem oglasnika za nekretnine Crozilla.com. Novi krug prijava za subvencionirane kredite planiran je za rujan ove godine, a trebao bi biti po istim uvjetima kao što je bio i ovaj proljetni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>