Zagreb i dalje najtraženiji

Statistike portala Crozilla.com pokazale su kako domaće stanovništvo i dalje najveći interes pokazuje za nekretninama na području Zagreba.
Zagreb_Crozilla_stanoviBrojni građani koji razmišljaju o vlastitoj nekretnini nerijetko zamišljaju život baš u onoj koja je skrojena prema njihovim zamislima. Prvi korak kod izgradnje vlastite nekretnine je kupnja građevinskog zemljišta, a tijekom siječnja na portalu Crozilla.com najtraženija su bila ona na području Zagreba, Splita, Zadra, a zatim i Samobora i Kaštela.

Kada je o kućama riječ, tijekom siječnja su se najviše pregledavale one na području Zagreba, zatim Zadra, Osijeka, Pule, Samobora i Šibenika.

Stanovi su se najviše pretraživali u Zagrebu, Splitu, Zadru. Suzimo li pogled na stanove u Zagrebu, njegovi najtraženiji kvartovi tijekom siječnja su bili centar, Trešnjevka, Maksimir, Jarun, Donji Grad i Dubrava.

Koje lokacije zanimaju strance?

Potencijalni strani kupci koji su putem portala Crozilla.com pretraživali kuće za prodaju najčešće su pretraživali one na području Zagreba, a za njih su najviše interesa pokazali oni iz Njemačke, BiH i Švicarske, dok su posjetitelji iz Slovenije najčešće pretraživali kamene kuće na Krku.
Zemljišta su najviše pretraživali strani posjetitelji sa područja Njemačke i Švedske, a najveći su interes pokazali za onima na Krku, a za tamošnjim zemljištima velik su interes pokazali i posjetitelji iz Slovenije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>