Za doček Nove godine kapaciteti već popunjeni

Sunčano vrijeme i temperature koje ne priliče ovom dijelu godine ne odaju koliko su blizu Božić i Nova godina. No, unatoč tome, neki su se na vrijeme pripremili za dolazak najljepših dana u godini i već rezervirali smještaj u kojem će boraviti za vrijeme blagdana i zimskih praznika.

zimovanje-crozilla

Topliji dio godine većina se građana odlučuje provesti uz more, dok se u zimskom periodu dio stanovništva odlučuje provesti u nešto mirnijim i hladnijim predjelima. Zimovanje unutar granica Hrvatske postaje sve popularnije, a Lika se nameće kao alternativa inozemnim zimovalištima, pa su prema informacijama agencije Lika nekretnine d.o.o. tamošnji kapaciteti izgleda već rezervirani.

Provesti blagdane u krugu obitelji u nekoj od drvenih vikendica idilična je slika koja polako postaje trend, a nije rijetkost da su kuće za najam na području Like ili Gorskog kotara u tom periodu iznajmljene i po godinu dana unaprijed.
Ivan Bićanović, prokurist i vlasnik agencije LIKA NEKRETNINE d.o.o. za portal Crozilla.com rekao je kako je područje Like ove godine izrazito traženo:
„Ove godine je veliki interes za najam kuća za doček Nove godine na području Ličko-senjske županije i mislim da sve što je bilo za iznajmiti da je već rezervirano, takva potražnja do ove godine nije bila. Većinom su to obitelji s djecom ili više mlađih osoba (4-8) koji žele zakup cijele kuće na tjedan ili dva.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>