Vlada prodaje nekretnine u Kotoru

Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija i finansija pozvala su danas zainteresovane ponuđače da se prijave za učešće na javnom nadmetanju za prodaju nepokretnosti u Kotoru i Herceg Novom, ukupno vrijednih 1,12 miliona EUR.

Na prodaju se nudi zemljište, površine 5,4 hiljade metara kvadratnih, u Radanovićima, po početnoj cijeni od 540 hiljada EUR. Ponuđeni su poslovni prostori u naselju Sveti Stasije i kotorskom Starom gradu, po početnim cijenama od 180 hiljada EUR, odnosno 130 hiljada EUR.

Na prodaju se nudi i pomoćna zgrada, površine 308 metara kvadratnih sa dvorištem, po početnoj cijeni od 200 hiljada EUR, kao i dvosoban stan, površine 62,18 kvadrata, po cijeni od 76,3 hiljade EUR.

Prijave za učešće na javnom nadmetanju podnose se Ministarstvu saobraćaja, do 8. decembra, u 15 sati.
Prodaje će biti obavljene javnim usmenim nadmetanjem u prostorijama Ministarstva saobraćaja, 9. i 10. decembra.

Pravo da učestvuju na javnom nadmetanju imaju građani i firme, koji uplate depozit za učešće, od tri hiljade EUR do 27 hiljada EUR.

Učesnici koji podnesu neblagovremene i nepotpune prijave ne mogu učestvovati u javnom nadmetanju.

SEEbiz.eu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>