Virtualna šetnja po susjedstvu

Lijepo susjedstvo, dobar kvart ili moderno uređena okućnica često su faktori koji podižu cijene nekretnina.
Ponekad nemamo dovoljno riječi ili tehnoloških sredstava da bi smo na dovoljno dobar način mogli kupcima pokazati ili prezentirali nekretninu.

S obzirom da samo opis i fotografije nekretnine ponekad nisu dovoljni da bi kupac stekao prvi dojam,  Crozilla je i za to pronašla rješenje.

Usluga Google Street View od sada je dostupna i na portalu Crozilla.com! Ako prodajete nekretninu  sve što trebate napraviti je u oglasu navesti točnu adresu i kućni broj, a Google će odraditi sve ostalo!

Tako će potencijalni kupci u udobnosti vlastitoga doma „obilaziti“ nekretnine koje ih zanimaju, a time će i sebi i prodavateljima uštedjeti mnogo vremena!

Kupujete li nekretninu više ne morate trošiti sate i sate da biste izvana pogledali ono što Vas zanima, te u samo nekoliko klikova mišem možete istražiti nekretninu koju biste željeli kupiti, kao i ulicu i susjedstvo u kojem se ona nalazi.

U sljedećem kratkom videu donosimo upute kako koristiti Streetview.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>