Velika potražnja za najmom stanova

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je tijekom rujna zabilježena velika potražnja za najmom stanova.

najam-stanova-crozilla
Bez obzira da li je riječ o domaćim ili inozemnim posjetiteljima oglasnika Crozilla.com, tijekom rujna se najviše pretraživala ponuda stanova za najam na području Splita, Zagreba, Rijeke, Zadra i Osijeka. Strani posjetitelji zainteresirani za najam u najvećem su broju dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije i Švicarske.

Kada je riječ o stanovima za prodaju, domaće su kupce zanimali isti gradovi kao i za najam, no ljestvica popularnosti išla je drugim redoslijedom, pa je najveći interes vladao za stanovima u Zagrebu, zatim u Puli, Osijeku, Splitu i Zadru. Stranci su pak imali nešto drugačije interese, te su ih uz najtraženiji Zagreb, najčešće zanimali i oni u Istri (Umag i Červar Porat), te na otoku Krku. Potencijalni kupci iz inozemstva zainteresirani za ponudu stanova oglašavanih putem Crozilla.com najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije i Švicarske.

Osijek je i tijekom rujna bio najtraženiji grad za kupnju kuće, a nakon njega, velik je interes vladao i za kućama u Zagrebu, Zadru, Puli, Poreču, kao i za onima na otoku Viru. Stranci bi kuće voljeli kupovati na moru, a potencijalni kupci iz Njemačke, Slovenije i Austrije najbrojniji su strani posjetitelji koji su tijekom rujna pretraživali kuće za prodaju na oglasniku Crozilla.com. Oni su najveći interes pokazali za onima u Poreču, Vodicama, te na Viru i Krku.

Zagreb, Poreč, Pula, Zadar i Kaštela područja su u kojima su se najviše pretraživala građevinska zemljišta, a kada je riječ o strancima, oni su, pak, najveći interes pokazali za parcelama u Poreču, Medulinu, Viru i Fažani.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>