Uz kupnju stana, automobil na dar

Prodati stan posljednjih godina nije lak izazov, posebno u onim mjestima u kojima je ponuda velika, pa se kupcima nudi širok izbor kuća ili stanova.
Kada je na nekom području mnogo sličnih nekretnina koje se prodaju ili iznajmljuju vlasnici nerijetko moraju pronaći način kako privući dodatnu pažnju kupastan-crozilla-opatija-nekretnine-Bentley-2ca. Dodatna vrijednost neke nekretnine ponekad se nametne sama, a ponekad je moraju „stvoriti“ vlasnici.

Pogled na more, blizina obale ili povijesnih, kulturnih i turističkih znamenitosti samo su neke od stavki koje nekretnini mogu dati prednost pred drugima. No, ponekad „dodatnu vrijednost“ ipak moraju stvoriti sami prodavatelji kako bi privukli potencijalne kupce da se zainteresiraju baš za njihovu nekretninu.

Tako se na portalu Crozilla.com nedavno našao oglas za prodaju luksuznog stana na prvom katu jedne od najljepših Villa u centru Lovrana. Uz sve prednosti poput pogleda na more, balkona, namještaja itd. u njegovu je cijenu uključeno još nešto: luksuzni automobil.

Bentley uz stan u Lovranu

U luksuznoj vili u središtu Lovrana prodaje se trosobni stan s pogledom na more. Takav oglas na prvu se ne čini ništa drugačiji od ostalih, sve dok se ne pogleda sva dodatna „oprema“ koja ide uz tu nekretninu. Naime, cijena stana od 120 metara kvadratnih iznosi 555.000 eura, a u nju je uključeno mnogo „dodatne opreme“ kao što su bazen, namještaj, video nadzor, a uz sve to čak i luksuzni automobil Bentley.

„Vlasnik nekretnine je došao na tu zamisao iz jednostavnog razloga to što ima jedan Bentley viška u garaži.“, rekao je Ivan Bilić, ovlašteni posrednik u agenciji OPATIJA NEKRETNINE j. d. o. o. putem koje je nekretnina oglašena na portalu Crozilla.com.
Ponekad se u oglasima na portalu Crozilla.com može pronaći kako vlasnici nekretnina za kupljeni stan ili kuću daruju, primjerice novi televizor, kuhinju ili neki dio namještaja. No, luksuzni automobil na dar doista je rijetkost.

„Opatijsko tržište nekretnina nešto brže raste, dosta je aktivno i veliki je interes za dobre prilike. Bavim se ovim poslom devet godina i nisam imao iskustva da netko uz nekretninu pokloni npr. Bentley ili bilo što vrijedno.“, rekao je Ivan Bilić te dodaje „Bentley Continental GT W12 Cabrio je jako dobra motivacija za buduće kupce i mislim da ovakvu priliku trebaju iskoristiti.“

Ženina je ipak zadnja

Iako su muškarcima „darovi“ poput ovog doista privlačni, kada je kupnja nekretnina u pitanju, konačna odluka ipak ne ovisi o njima: „Jačem spolu ovo je definitivno mamac, ali žene su te koje u većini slučajeva daju zeleno svjetlo.“ – rekao je Bilić za Crozilla.com.

Fotografije navedenog oglasa možete vidjeti u ovoj galeriji ili na poveznici: Bentley uz Stan Opatija – Lovran.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>