Uspješno završena 2009. godina

U 2009. godini Crozilla je obilježila uspješnu treću godinu postojanja te učvrstila vodeće mjesto među portalima za nekretnine i turizam u Hrvatskoj.

S ukupno 14 492 objavljenih nekretnina svakodnevno pomažemo našim korisnicima pri prodaji ili kupnji željene nekretninu. Baza se svakodnevno obnavlja te se slobodno možemo pohvaliti s velikim brojem zadovoljnih korisnika koji cijene našu kvalitetu i inovativnost.  S mladim i stručnim timom Crozilla je uvijek korak ispred drugih. Svaki mjesec na našem portalu možete pronaći nove alate koji će Vam olakšati potražnju/prodaju nekretnine.
Jedan od inovativnih projekta svakako su Crozilla alati namijenjeni našim korisnicima, poslovnim partnerima i medijima:
Crozilla.stats – osmišljena je poradi veće transparentnosti u pregovorima s klijentima. Jednim klikom  možete saznati  više o ponudi nekretnina u određenom mjestu Hrvatske: kvadratura, broj soba ili cijena – sve će te naći na jednom mjestu.
Crozilla.web –  besplatna web stranica koju može imati svaki korisnik Crozilla paketa. Cilj joj je prije svega olakšati poslovanje našim vjernim klijentima jer je današnje poslovanje nezamislivo bez kvalitetne web prezentacije.
ImmobilienScout24.de. – Crozilla.com jedini je portal u Hrvatskoj koji ima suradnju s najvećim portalom na njemačkom govornom području ImmobilienScout25.de. pomoću kojeg i vaša nekretnina može biti oglašena na stranom i dinamičnijem tržištu nekretnina.
Novogradnja – jedan od načina olakšavanja prodaje nekretnine tijekom recesijskih vremena svakako je i „Novogradnja“ koja služi za uspješnu promociju Vaših novogradnji i stambenih projekata.
Stručnjaci traže za Vas nekretninu iz snova – potražnju željene nekretnine olakšali smo angažirajući naše stručnjake da za Vas pronađu nekretninu iz snova te smo na taj način bezuspješnom traženju stali na kraj.
CPIN – kao medijski pokrovitelj, uspješno smo predstavili Certifikat pravne ispravnosti nekretnine (CPIN).
Crozilla.news – osmislili smo i news portal za nekretnine Crozilla.news gdje možete pronaći sve najnovije vijesti vezane za tržište nekretnina: kretanje cijena,  savjete naših stručnjaka i mnoštvo drugih zanimljivih informacija.
Lilazilla.com – važno je napomenuti kako smo pokrenuli i prvi community za stanovanje u Hrvatskoj  Lilazilla.com koji se već u prvim mjesecima postojanja okitio titulom najboljeg među  community portalima u Hrvatskoj. Priznanje je uručeno na svečanoj dodjeli najznačajnijih hrvatskih visokotehnoloških nagrada Vidi Awards.
„Sve za dom“ „Financiranje“ – redizajnirali smo naš magazin u kojem  možete pronaći sve što Vas zanima u vezi interijera, eksterijera, selidbi i svemu ostalom što Vam je potrebno u domu. U rubrici „Financiranje“ možete pronaći sve informacije o stambenim kreditima, potrebnim dokumentima i sl.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>