U 2015. godini najtraženije su bile nekretnine u ovim gradovima

Tijekom protekle, 2015. godine putem portala Crozilla.com najviše se pretraživala ponuda stanova za prodaju na području grada Zagreba.
FB-crozilla-zemljista
Od cjelokupne ponude stanova za prodaju oglašenih putem portala Crozilla.com, posjetitelje su najviše zanimali oni na području Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Pule i Zadra.

Građevinska zemljišta tijekom 2015. godine najviše su se pretraživala na području Zagreba, no često su tražena i na područjima izvan središta većih gradova, pa je velika potražnja vladala i za onima na području Krka, Zagrebačke županije, Istre, zatim Šibensko-kninske, Zadarske i Splitsko-dalmatinske županije.

Kada je riječ o kućama za prodaju, lani su najtraženije bile one u Zagrebu, Zadru, Osijeku, Puli, Rijeci, Varaždinu i Samoboru.

Što putem Crozilla.com pretražuju stranci?
Strane je posjetitelje tijekom 2015. godine na portalu Crozilla.com najviše zanimala ponuda kuća prizemnica i gotovih kuća, a osim toga i stanovi na području Zagreba i Splita, te kuće u Zadru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>