Traže se stanovi u Zagrebu i kuće u Osijeku

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je tijekom siječnja najveća potražnja vladala za stanovima koji su se prodavali na području Zagreba, a zatim i za onima u Splitu, Osijeku, Puli i Zadru.

kuce-grad-crozilla

Najtraženiji zagrebački kvartovi za kupnju stanova tijekom siječanja su bili Centar, Trešnjevka, Maksimir, Dubrava, Jarun i Špansko.
Potencijalni strani kupci najveći su interes pokazali za stanovima u Zagrebu i Splitu, ali ih je zanimala i ponuda onih koji se prodaju u Puli, Poreču i Makarskoj, a najčešće je bila riječ o posjetiteljima oglasnika Crozilla.com iz BiH, Njemačke, Švicarske i Češke.

Osijek, Zadar, Zagreb, Pula i Poreč predvodnici su siječanjske potražnje za kućama koje se prodaju putem oglasnika Crozilla.com. Stranci su, pak, najveći interes pokazali za onima na moru, a pritom su Nijemce najviše zanimale kuće na području Crikvenice i otoka Krka, ali i za onima na području Osijeka. Posjetitelje iz Slovenije i Italije najviše su zanimale kuće na istarskom području, a Mađare one na području Opatije.

Ponuda građevinskih zemljišta tijekom siječnja se na oglasniku Crozilla.com najviše pretraživala na području Zagreba, Poreča, Raba te Zadra i Samobora. Potencijalne strane kupce zanimala je ponuda onih koja se prodaju na Rabu, zatim i ona na istarskom području, a pritom su najviše pretraživali ponudu u Puli i Poreču.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>