Traže se nekretnine na obali, Zagreb u drugom planu

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su se tijekom posljednjeg mjeseca 2016. godine najviše pretraživali stanovi za prodaju. Pritom je najveća potražnja zabilježena za onima na području Zagreba, Splita, Zadra, Pule i Osijeka.

Jadran-crozilla-pexels

Kada je riječ o Zagrebu – centar, Trešnjevka, Jarun, Maksimir, Špansko i Dubrava bili su najtraženiji kvartovi, a najveća je potražnja zabilježena za garsonijerama.
Stranci koje je zanimala ponuda stanova za prodaju na Crozilla.com najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije, SAD-a i Švicarske, a pretraživali su najviše one u Zagrebu, Splitu, Krku i Zadru.
Stanovi za najam tijekom prosinca daleku su se najviše tražili na području Zagreba, a zatim i na području Rijeke, Osijeka, Zadra i Splita.
Ponudu stanova za najam, stranci su putem oglasnika za nekretnine Crozilla.com najčešće pretraživali na području Splita i Zagreba.
Centar, Trešnjevka, Donji Grad, Sesvete, Jarun i Maksimir tijekom prosinca su bili zagrebački kvartovi u kojima su se stanovi za najam najviše pretraživali.

Traže se kuće i građevinska zemljišta na moru

Iako je bilo uobičajeno kako se nekretnine na području Zagreba najviše traže, tijekom prosinca to je i dalje stajalo, ali samo kada su u pitanju stanovi, no kuće i zemljišta ipak su se više tražili na nekim drugim područjima.

Posjetitelji oglasnika Crozilla.com u posljednjim su mjesecu 2016. godine najviše pretraživali ponudu kuća na području Poreča, Osijeka i Pule, a zatim i one na području Zagreba, Samobora i Zadra.

Kada su kuće u pitanju, kako niti domaćima, tako niti potencijalnim stranim kupcima Zagreb nije bio u prvom planu, pa su najveći interes pokazali za onima koje se prodaju u Crikvenici, zatim Dubrovačko-neretvanskoj županiji, te Šibeniku, Krku, Zadru i Viru. U potragu za kućama za prodaju su u najvećem broju dolazili i iz Njemačke, SAD-a, Švicarske, francuske i Slovenije.

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako se tijekom prosinca 2016. godine ponuda građevinskih zemljišta za prodaju najviše pretraživala na području Istarske županije, a zatim na području Zagreba, Poreča, te Primorsko-goranske županije, Samobora, Zadra i Krka.

Posjetitelji iz stranih zemalja koji su putem oglasnika Crozilla.com pretraživali građevinska zemljišta tijekom prosinca su najčešće dolazili iz zemalja poput Slovenije, Njemačke, SAD-a, Švedske, Bosne i Hercegovine te Švicarske. Potencijalni strani kupci najčešće su pretraživali ponudu građevinskih zemljišta na moru, a posebno ona koja se prodaju na području Primorsko-goranske županije. Velika je potražnja bila i za onima na otocima, a najčešće su pretraživali zemljišta na Velom Lošinju, zatim Krku i Braču.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>