Tijekom 2014. godine najtraženiji stanovi u Zagrebu

crozilla-nekretninePrema podacima portala Crozilla.com tijekom 2014. godine potencijalni su kupci najviše pretraživali stanove na području Zagreba, dok su stranci najveći interes pokazali za kućama.
Statistike portala Crozilla.com pokazuju kako su tijekom 2014. godine najtraženiji bili stanovi u Zagrebu – prodaja, a zatim i najam. Velika je potražnja lani vladala i za kućama u Zagrebu, zatim stanovima u Splitu i Puli.
Strani posjetitelji portala Crozilla.com najveći su interes pokazali za kućama, posebno za prizemnicama, a zatim za stanovima na području Zagreba, te kućama na području Istarske i Zadarske županije.

Najviše se traže stanovi

Za kupnju stanova tijekom prošle godine potencijalni su kupci najveći interes pokazali za područje Zagreba, a najtraženiji dijelovi grada bili su centar i Trešnjevka. Osim najtraženijeg Zagreba, stanovi su se tražili i u gradovima kao što su Split, Pula i Zadar.

Kuće su tijekom 2014. godine najtraženije bile na području Zagreba, Zadra, Zagrebačke županije, Rijeke i Šibenika. Na portalu Crozilla.com velika je potražnja bila i za gotovim (montažnim) kućama kao i za prizemnicama.
Za građevinskim zemljištima oglašenima na portalu Crozilla.com tijekom prošle godine najveću potražnju bilježe Zagreb, zatim Zagrebačka, Splitsko-dalmatinska, Istarska i Primorsko-goranska županija.

Strance zanimaju nekretnine na Jadranu
Stranci su tijekom prošle godine najviše pretraživali kuće na području Zadarske županije, zatim Zagreba, Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske županije. Velik su interes pokazali za prizemnicama, gotovim (montažnim) i kamenim kućama.
Kada je o stanovima riječ strani posjetitelji portala Crozilla.com najviše su pretraživali one na području Zagreba, Zatim Opatije, Splita, Pule i Krka, a najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, i Austrije.
Građevinska su zemljišta najčešće pretraživali oni iz Njemačke, Austrije, BiH, Švedske i Srbije, a najtraženija su bila na području Istarske, Zadarske županije, te Zagreba i Splitsko-dalmatinske županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>