Stvarno velika kamata u Splitskoj banci

U trenutnoj tržišnoj situaciji sve se više ljudi odlučuje za klasičnu štednju u bankama. Zato, vrlo je važno kome ćete povjeriti svoj novac!!!

Societe Generale – Splitska banka prošle je godine na hrvatskom bankarskom tržištu prešla brojku od 500.000 zadovoljnih klijenata, a štednja građana u njoj dosegla je 1,1 milijardu EUR. Drugim riječima, prepoznavši sigurnost i pouzdanost koju pruža Splitska banka, sve veći i veći broj klijenata dnevno ulaže svoja sredstva u nju što je rezultiralo porastom štednje od oko 8% u odnosu na prošlu godinu.

U stalnim nastojanjima da svojim klijentima ponudi još i više, Splitska banka plasirala je na tržište novu, stvarno veliku kamatnu stopu na oročenu štednju. Radi se o posebnoj ponudi za novo oročenu štednju ili za dodatni iznos oročenja: kamatna stopa kreće se od visokih 5,05% na oročenu štednju u EUR i za najmanje iznose i rokove oročenja, pa sve do izuzetno visokih 6,5%, obzirom na visinu oročenih sredstava.

Obzirom na atraktivnost, akcija je započela 12. ožujka ove godine i traje samo mjesec i pol dana, točnije do kraja travnja. Zato, ako ste razmišljali što je najbolje u ovakvim vremenima sa svojim novcem, sada više nema dvojbe – stvarno velike kamate na štednju u pouzdanoj banci sačuvat će i povećati vaš novac…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>