Stranci traže kuće i zemljišta na moru

Na oglasniku Crozilla.com tijekom listopada se najviše se pretraživala ponuda nekretnina na području Zagreba.

Kada je riječ o stanovima za prodaju, najtraženiji su bili oni na području Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka i Pule. Na području Zagreba, tijekom listopada se putem oglasnika za nekretnine Crozilla.com najviše pretraživala ponuda stanova za prodaju na području centra, Trešnjevke, Maksimira i Jaruna.
Stanovi za najam tijekom listopada najtraženiji su bili na području Zagreba, Splita, Rijeke, Zadra i Osijeka.
Ponuda oglašenih kuća za prodaju najčešće se pretraživala u Zagrebu, Zadru, Osijeku, Puli, Poreču i Šibeniku. Kada je riječ o ponudi građevinskih zemljišta za prodaju, putem oglasnika za nekretnine Crozilla.com tijekom listopada se najčešće pretraživala ponuda oglašenih na području Zagreba, Poreča, Podstrane, Dubrovnika, Kaštela i Fažane.

kuce-na-travi-news-crozilla
Kakve nekretnine zanimaju strance?

Poznato je da je naše najfrekventnije tržište ono zagrebačko, a kada je prodaja stanova u pitanju, podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je upravo tamo potražnja najveća. Tako su i tijekom listopada potencijalni strani i domaći kupci najviše pretraživali ponudu stanova u Zagrebu.
No, kada su u pitanju kuće i građevinska zemljišta, strani posjetitelji oglasnika Crozilla.com imali su neke druge prioritete. Kuće za prodaju stranci su najviše pretraživali na području Crikvenice, Pule, Umaga, otoka Vira te tek onda one na području Zagreba. Stranci koji su pokazali interes za kućama tijekom listopada su najčešće dolazili iz zemalja kao što su Njemačka, Slovenija, SAD i Švicarska.

Fažana, Medulin, Biograd na Moru, Crikvenica i Hvar – područja su na kojima su potencijalni strani kupci tijekom listopada najčešće pretraživali ponudu građevinskih zemljišta koja se prodaju na oglasniku Crozilla.com. Takvi posjetitelji najbrojniji su bili iz Njemačke, SAD-a, Poljske, Slovenije, Rusije i BiH.

Stanove za prodaju tijekom listopada su putem oglasnika Crozilla.com najčešće pretraživali strani posjetitelji iz BiH, Njemačke i Austrije, a najveći su interes pokazali za onima na području Zagreba, Splita, Zadra, Makarske, Pule i otoka Krka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>