Stranci najviše gledaju stanove u Zagrebu, a na moru kuće i zemljišta

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su da, kada je riječ o potražnji za nekretninama za kupnju ili najam, tijekom studenog nije bilo velikih promjena, pa su zagrebački stanovi i dalje ostali najtraženiji.

Zagreb-crozilla
Osim onih u Zagrebu, tijekom studenog tražili su se i stanovi na području Splita, Zadra, Pule, Osijeka i Rijeke. Potencijali strani kupci najveći interes pokazali su za stanovima koji se putem oglasnika Crozilla.com prodaju na području Zagreba, Splita, Poreča, otoka Krka, te Crikvenice i Pule, a najviše su ih tražili posjetitelji iz susjedne BiH, zatim oni iz Njemačke, Slovenije, Austrije i SAD-a.
Suzimo li pogled samo na najtraženije područje, ono zagrebačko, Centar, Trešnjevka, Maksimir i Jarun bili su dijelovi grada u kojima su se stanovi najviše tražili.

Kada su u pitanju stanovi za najam, najveća potražnja je vladala za onima na području Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra i Osijeka.
Stranci koji su pretraživali ponudu stanova za najam u najvećem su broju dolazili iz BiH, SAD-a i Njemačke, a zanimali su ih Zagreb, Split i Rijeka.

Ponuda kuća za prodaju na oglasniku Crozilla.com tijekom studenog najviše se pretraživala u Zagrebu, Osijeku, Zadru, Puli i Poreču. Potencijalni strani kupci, najčešće oni iz Njemačke, SAD-a, Švicarske, Slovenije, Francuske i Austrije, pokazali su interes za kućama koje se prodaju na području Crikvenice, Zadra, otoka Vira, zatim Novigrada i otoka Krka.

Građevinska zemljišta su se tijekom studenog na oglasniku Crozilla.com najviše pretraživala na području Zagreba, Zadra, Dubrovnika, Pule, Poreča i Samobora. Potencijalni strani kupci koji su pokazali interes za zemljištima za prodaju najviše su pretraživali ona na području Šibenika, zatim Zadarske županije, Poreča, Splitsko-dalmatinske županije, te otoka Krka, a najčešće su dolazili iz Njemačke, Francuske, Slovenije, Švicarske i Austrije.

Stranci pokazuju interes za otok Krk

Domaći kupci tijekom mjeseca studenog, putem oglasnika Crozilla.com, najčešće su provjeravali ponudu nekretnina na području Zagreba. Iako su stanove najčešće pretraživali na području Zagreba, potencijalni strani kupci kuće i zemljišta za prodaju najviše pretražuju na moru, a glavni grad im nije bio među prioritetima. Zanimljivo je da je tijekom studenog među najtraženijima područjima bio otok Krk.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>