Što se na Crozilla.com najviše traži?

Analizirajući  ukupan broj posjetitelja portala  Crozilla u travnju ove godine, ustavljeno  je da se najviše pregledavaju oglasi glavnoga grada.

Na samom vrhu nalaze se:

1. Prodaja stanova u Zagrebu
2. Najam stanova u Zagrebu
3. Prodaja kuća u Zagrebu
4. Prodaja kuća u Zagrebačkoj županiji
5. Prodaja stanova u Splitu

Zanemarimo li  Zagreb koji je našim posjetiteljima najprivlačniji,  u ostatku se Hrvatske najviše tražila kupnja stana ili kuće u Splitu i Zadru  te kupnja kuće u Splitsko–dalmatinskoj i  Primorsko-goranskoj županiji. Ove godine Hrvati nisu raspoloženi za kupnju kuća u Krapinsko-zagorskoj županiji koja im je prošle godine u travnju bila zanimljiva.

Od 32 posto naših posjetitelja, za kupnju stana bilo ih je zaniteresiranih 23 posto, a za kupnju kuće 9 posto njih što je te rubrike učinilo i najposjećenijima.  Zbog recesije koja vlada naši su posjetitelji  u travnju ove godine bili za 1,1 posto više zainteresirani za najam stanova, nego li u istom razdoblju prošle godine.

Novogradnja se s 8. mjesta na kojem je bila  prošle godine uzdignula na visoko četvrto mjesto.
Govorimo li o poslovnim prostorima, najveći interes je za lokale  te urede  i ordinacije.
Posjetitelji koji žele iznajmiti objekte za ljetni odmor najviše  pregledavaju oglase koji se odnose na najam kuća i apartmana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>