Stanovi u Zagrebu i dalje su traženiji no u drugim gradovima

Analiza podataka oglasnika Crozilla.com pokazala je kako je Zagreb i u prvom mjesecu ove godine ostao najtraženiji grad za kupnju i najam nekretnina.

Zagreb-centar-crozilla-nekretnine-news
Zagreb, Pula, Split, Osijek i Zadar – gradovi su u kojima se tijekom siječnja na oglasniku za nekretnine Crozilla.com najčešće pretraživala ponuda stanova za prodaju. Kada je riječ o inozemnim posjetiteljima, stanovi su tijekom siječnja u najvećem broju zanimali potencijalne kupce iz BiH, Njemačke, Slovenije i Srbije. Oni su najveći interes pokazali za stanovima u Zagrebu, Poreču, Puli, Umagu, zatim u Malinskoj na otoku Krku, te za onima na splitskom području.
U najtraženijem gradu- Zagrebu, najveća je potražnja vladala za stanovima na Trešnjevci, a zatim u Centru, Maksimiru, Donjem Gradu, Španskom i na Jarunu.
Kada je riječ o stanovima za najam, podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su se takvi u siječnju najviše tražili u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Puli, dok su inozemne posjetitelje zanimali oni u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Opatiji i Poreču.

Iako su jeftinije i manje tražene no stanovi, velik broj kupaca odlučuje se i za kupnju kuća, a tijekom siječnja je na oglasniku Crozilla.com najveća potražnja vladala za onima u Zagrebu, Osijeku, Samoboru, Puli, Zadru i Poreču. Stranci su najveći interes pokazali za kućama na otoku Viru, zatim u Vodicama, Zagrebu, te Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Zemljišta za izgradnju građevinskih projekata prema vlastitim vizijama također su predmet želja mnogih kupaca. U siječnju se na Crozilla.com najčešće pretraživala ponuda građevinskih zemljišta na području Zagreba, Poreča, Kaštela, Umaga, Rijeke i Zadra. Posjetitelje iz inozemstva, pri čemu su najbrojniji bili oni iz Švicarske, Austrije, Njemačke i Slovačke, uglavnom su zanimali oglasi za građevinska zemljišta koja se prodaju na Krku, u Labinu, zatim na području Zagrebačke županije, Šibenika, Umaga i Primoštena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>