Stanovi se i dalje najviše traže

Analiza oglasnika Crozilla.com pokazala je kako je Zagreb i u mjesecu studenom ostao najtraženiji grad, bez obzira radi li se o kućama, stanovima ili, pak, građevinskim zemljištima.
Neovisno o vrsti nekretnina za prodaju ili najam, osim Zagreba se, među najtraženijim gradovima našao i Zadar.

stan-crozilla-bicikl1
Stanovi za prodaju pretraživali su se uglavnom u Zagrebu, Puli, Splitu, Osijeku i Zadru, a potencijalni strani kupci, od kojih su najbrojniji bili oni iz BiH, Njemačke, Slovenije, Švicarske i Austrije pokazali su najveći interes za stanovima u Zagrebu, Umagu, Puli, Crikvenici i Splitu.
Najtraženiji zagrebački kvartovi tijekom studenog su bili Trešnjevka, Centar, Donji grad, Maksimir, Jarun i Špansko.
Za stanovima za najam, vladala je velika potražnja stranih i domaćih posjetitelja oglasnika Crozilla.com, a pritom su najtraženiji bili oni u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru.

Strance zanimaju kuće i zemljišta na moru

Kada je riječ o kućama, najveća potražnja na oglasniku za nekretnine Crozilla.com vladala je za onima koje su se prodavale u Zagrebu, Osijeku, Puli i Zadru, a osim velike potražnje, u navedenim je gradovima zabilježen i porast cijena. Strance su, pak, više zanimale kuće koje se prodaju na moru, a pritom su najveći interes pokazali za onima na području Vodica, Poreča, te otoka Vira i Krka.
Zagreb, Kaštela, Poreč, Krk, Zadar i Pula područja su u kojima su se tijekom studenog na oglasniku za prodaju i najam nekretnina Crozilla.com najviše pretraživala građevinska zemljišta za prodaju. Njihovi potencijalni kupci iz inozemstva u najvećem su broju dolazili iz zemalja poput Austrije, Slovenije, Njemačke i Kanade, a pritom su najveći interes pokazali za zemljištima u Poreču, na Viru, u Sukošanu i Zadru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>