Stanovi su i dalje najtraženije nekretnine

Stanovi za prodaju u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Puli i Zadru bili su tijekom svibnja najtraženije nekretnine u Hrvatskoj – pokazuju to podaci oglasnika Crozilla.com.

Potencijalni strani kupci koji su pretraživali ponudu stanova u najvećem su broju dolazili iz Njemačke, BiH, Slovenije, Švedske i Švicarske.

stanovi-crozilla

Na zagrebačkom je tržištu velika potražnja vladala za garsonijerama i novogradnjom, a najtraženiji dijelovi grada za kupnju stana bili su Trešnjevka, Centar, Maksimir, Donji grad i Dubrava.
Stanove za najam, domaći i strani posjetitelji oglasnika Crozilla.com uglavnom su pretraživali na području Zagreba, Zadra, Rijeke i Splita, a pritom je najčešće riječ o stranim posjetiteljima iz Njemačke, Slovenije, BiH, Slovačke i Crne gore.

Kada je riječ o kućama, tijekom svibnja je vladala najveća potražnja za onima u Zagrebu, Osijeku, Zadru, Puli i Poreču. Stranci su pak, najveći interes pokazali za kućama na moru, najviše za onima u Vodicama, Poreču, zatim na Viru, u Puli, Zadru i Crikvenici, a pritom je najčešće riječ o onima iz Njemačke, BiH, Slovenije, Švicarske i Austrije.

Građevinska su se zemljišta u svibnju najčešće pretraživala na području Zagreba, Poreča, Zadra, Krka i Pule. Kada je riječ o strancima, zemljišta su putem oglasnika Crozilla.com najčešće pretraživali oni iz Njemačke, Austrije, Švicarske i Nizozemske, a najviše ih je zanimala ponuda na području Primorsko-goranske županije i Istre (pretežno Poreč, Pula, Vodnjan).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>