Gdje se najviše traže kuće, stanovi i zemljišta?

Samobor – najpoželjniji grad za kupnju kuće

Na portalu Crozilla.com tijekom listopada najviše si se pretraživali stanovi u Zagrebu i Splitu, zatim kuće i stanovi u Samoboru te stanovi u Osijeku.

Samobor-Crozilla

Poznato je da su nekretnine u gradu Zagrebu predmet želja stanovnicima iz čitave Hrvatske, no kada su u pitanju pojedine vrste nekretnina, titulu najpoželjnijeg polako preuzima manji gradić u njegovoj blizini – Samobor.
Kada je o kućama riječ, zanimljivo je da potencijalnim kupcima više nisu prioritet one u Zagrebu. Naime, najtraženije kuće za prodaju tijekom listopada su na portalu Crozilla.com bile one u Samoboru i Osijeku, a zatim one u Zagrebu, Puli, na Malom Lošinju i u Poreču.
Oglašavani stanovi za prodaju su se najviše pretraživali u Zagrebu, Splitu, Samoboru, Osijeku i Rovinju. Građevinska zemljišta su se tijekom listopada na portalu Crozilla.com najviše pretraživala u Omišu i Zagrebu, a zatim na otocima Braču i Pagu.

Strance najviše zanimaju nekretnine na moru

nekretnine-porec-crozillaPotencijalni strani kupci koji su tijekom listopada na portalu Crozilla.com pretraživali nekretnine za prodaju, najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije, Švicarske, Austrije i Srbije.
Kada je riječ o stanovima najviše su pregledavali ponudu oglasa na području Opatije, zatim Zagreba, Rijeke i Splita, a u najvećem su broju dolazili iz Švicarske, Njemačke, Belgije, Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije.
Potencijalni stranci kupci koji su pokazali interes za kućama u Hrvatskoj najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Švicarske, Norveške, Nizozemske, Srbije i Slovenije, a pregledavali su kuće koje se prodaju u Zadarskoj i Osječko-baranjskoj županiji, zatim Gradu Zagrebu, te Istarskoj i Šibensko-kninskoj županiji.

Građevinska zemljišta
koja se prodaju putem portala Crozilla.com najviše su pregledavali posjetitelji iz Austrije, Švicarske, BiH, Makedonije, Slovenije i Njemačke, a zanimala su ih ona na Jadranu. Najviše su pretraživali ponudu zemljišta na Krku, u Poreču, na Hvaru, te u Puli i Medulinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>