Redizajnom oglasnika Crozilla.com brže i lakše do željenih nekretnina

Oglasnik za nekretnine Crozilla.com osvanuo je u novom izdanju, a najsvježije promjene očituju se u vidu poboljšanja tražilice i pojednostavljenog načina traženja točno određenih nekretnina.
Promjene napravljene ovim redizajnom bazirane su na izmjenama tražilice nekretnina, odnosno na načinu pretrage: omogućeno je pretraživanje aktivnih oglasa neke kategorije u više mjesta istovremeno, zatim i ciljana pretraga određene nekretnine prema njezinom identifikacijskom broju, a poboljšanje je vidljivo i na usluzi MojAgent.

Multiselect

Redizajn-crozilla-nekretnine-lokacija-Zagreb-kvartovi
Glavna novina je takozvani „multiselect“ – mogućnost pretrage nekretnina za prodaju ili najam u više mjesta.
Ovom je izmjenom omogućeno istovremeno pretraživanje oglasa neke rubrike u više različitih mjesta ili gradskih kvartova.
Kupci, unajmljivači, kao i svi ostali korisnici koji pretražuju nekretnine na oglasniku Crozilla.com, osim na razini županije, grada ili jednog njegovog dijela, od sada mogu pretraživati oglase u nekoliko manjih područja ili naselja.

Pretraživanje nekretnina prema ID broju

Na oglasniku Crozilla.com omogućeno je i pretraživanje pojedinih nekretnina prema identifikacijskom broju nekog oglasa. Korisnici mogu u tražilicu unijeti ID broj oglasa sa Crozilla.com nakon čega će ga sustav, ukoliko je oglas aktivan, pronaći i prikazati.

Promjene i u alatu MojAgent

Ovim su redizajnom učinjene i promjene u usluzi MojAgent. Naime, korisnici od sada imaju mogućnost aktivacije jednog naloga za nekoliko različitih mjesta ili dijelova grada.

Primjerice, omogućeno im je da aktiviraju jedan nalog za stanove u novogradnji točno određene cijene i površine, u Zagrebu, na području Centra, Jaruna, Maksimira i Kvatrića – te će im upravo svi takvi novi oglasi pristizati na e-mail:
MojAgentViše o usluzi MojAgent možete pronaći ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>