Provjerite gdje se apartmani najviše traže

Lijepo i sunčano lipanjsko vrijeme učinilo je mnogo i za naš turizam, pa se i naša morska obala već u predsezoni lagano počela puniti brojnim stranim i domaćim turistima.

obitelj-plaza-crozilla

Na portalu Crozilla.com posjetitelji su pregledavali oglašene turističke kapacitete, no neka su mjesta ipak bila traženija od ostalih.
Nije neobično da se u ovom dijelu godine najviše pretražuju mjesta na Jadranu, no ovaj put, u samom se vrhu, među 5 najtraženijih mjesta našao i jedan kontinentalni grad: Zagreb.
Ovaj podatak i nebi trebao biti toliko neobičan s obzirom da upravo u Zagreb svake godine hrli sve veći broj stranih turista koji dolaze iz svih dijelova svijeta. No, zanimljivo je da su se u lipnju putem portala Crozilla.com više pretraživali apartmani u Zagrebu nego oni u Dubrovniku.

Tijekom lipnja na portalu Crozilla.com posjetitelji su najviše pretraživali ponudu apartmana u Medulinu, a zatim u mjestu Podgora na Makarskoj rivijeri. Osim u tim mjestima apartmani su se najviše pretraživali i u Poreču, Vodicama, Zagrebu i Dubrovniku.

Mjesta u kojima su se u rubrici Turizam portala Crozilla.com tijekom lipnja najviše pretraživali apartmani su:

1. Medulin
2. Podgora
3. Poreč
4. Vodice
5. Zagreb
6. Dubrovnik
7. Novigrad
8. Zadar
9. Krk
10. Vodnjan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>