Proljetna aukcija nekretnina

Tvrtka Aukcija nekretnina d.o.o u suradnji sa portalom Crozilla-nekretnine, Vas poziva na predstojeću 10. javnu aukciju nekretnina ‘Proljeće 2012’, koja će se održati u Zagrebu 28. travnja 2012., u Hotelu Antunović.
Ponuda nekretnina uključuje stambene nekretnine (stanove, kuće, vile, apartmane i sl.), te komercijalne nekretnine (poslovne prostore, lokale, urede, projekte, zemljišta i sl.).
Za svaku nekretninu prikupljena je i s pažnjom provjerena dokumentacija koja je dostupna na uvid potencijalnim kupcima. Vjerujemo da će nam ovakav način odabira i provjere vlasništva nekretnina donijeti vjerodostojnost u budućim aukcijama, te stvoriti osjećaj sigurnosti kod kupaca i prodavatelja u ovakav način kupoprodaje nekretnina.
Ovom prilikom bismo htjeli svima izraziti zahvalnost za interes i suradnju sa našom tvrtkom u dosadašnjem radu.

Stranice Aukcije nekretnina posjećene su preko 200.000+ puta, u preko 140+ zemalja, dok se u bazi trenutno nalazi preko 2.500 registriranih kupaca, čime se potvrđuje da aukcije nekretnina dobivaju svoje mjesto na tržištu nekretnina, odnosno imaju svoju interesnu skupinu.

Katalog možete pogledati ovdje

Svjesni činjenice da prodavatelji teško donose odluke da smanje tražene cijene za svoje nekretnine, naglašavamo da su ipak vidljivi pomaci od prve aukcije pa do danas. S druge strane razumijemo i poštujemo razmišljanja kupaca koji žele prije svega zadovoljiti svoje potrebe pri kupnji nekretnina, te mislimo da imaju apsolutno pravo birati i sami odrediti odnos vrijednosti za svoj novac koji ulažu.
Cilj je da upravo aukcije nekretnina postanu mjesto gdje se prije svega postižu realne cijene nekretnina, koje omogućuju brzu prodaju za prodavatelje, te povoljnu kupnju nekretnina za kupce.

Prije aukcije svaki potencijalni kupac može razgledati nekretnine koje su u ponudi, izvršiti uvid u prikupljenu dokumentaciju i dati svoju pred-aukcijsku ponudu, odnosno ponudu na samoj aukciji.

NOVO ZA KUPCE! Od sada na internet stranicama Aukcije nekretnina možete slobodno slati svoje ponude za nekretnine u ponudi, bez obzira na oglašene cijene prodavatelja!

Za više informacija posjetite internet stranicu www.aukcijanekretnina.com ili se javite na telefon 01-383-9663 ili putem emaila na info@aukcijanekretnina.com
Team Aukcije nekretnina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>