Prodajete nekretninu? U pripremi je nova aukcija nekretnina ‘Proljeće 2013’!

Tvrtka Aukcija nekretnina d.o.o u suradnji sa portalom Crozilla-nekretnine poziva zainteresirane prodavatelje da uvrste svoje nekretnine u katalog aukcije za predstojeću 13. javnu aukciju nekretnina ‘Proljeće 2013’.
Tvrtka Aukcija nekretnina sa uredom u Zagrebu te predstavništvom u Londonu primjenjuje ovaj, na zapadu vrlo popularni i prije svega transparetni način kupoprodaje nekretnina već gotovo 4 godine i u Hrvatskoj, sa uspješno organiziranih i sprovedenih 12 aukcija do sada.

Stranice Aukcije nekretnina posjećene su preko 250.000 puta, u preko 145 zemalja svijeta, dok se u bazi trenutno nalazi preko 3.000 registriranih kupaca, čime se potvrđuje da aukcije nekretnina dobivaju svoje mjesto na tržištu nekretnina, odnosno imaju svoju interesnu skupinu i u Hrvatskoj.

Cilj nam je da upravo aukcije nekretnina postanu mjesto gdje se prije svega postižu realne cijene nekretnina, koje omogućuju brzu prodaju za prodavatelje, te povoljnu kupnju nekretnina za kupce.

Za više informacija posjetite internet stranicu www.aukcijanekretnina.com ili se javite na telefone 01-383-9663, 01-383-9664  ili putem emaila na info@aukcijanekretnina.com

Crozilla-nekretnine & Aukcija nekretnina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>