Poziv na javnu aukciju nekretnina ove subote!

Tvrtka Aukcija nekretnina d.o.o. u suradnji sa portalom Crozilla-nekretnine, poziva Vas da nam se pridružite sutra, u subotu, 17.12.2011. na devetoj aukciji nekretnina u hotelu „Antunović” u Zagrebu s početkom u 11:00 sati.
Ponuda nekretnina uključuje 58 stambenih i komercijalnih nekretnina.
Prije aukcije svaki potencijalni kupac može razgledati nekretnine koje su u ponudi, izvršiti uvid u prikupljenu dokumentaciju i dati svoju pred-aukcijsku ponudu, odnosno ponudu na samoj aukciji.

Cijene koje su objavljene svakako nisu konačne, već je aukcija idealno mjesto za kupce gdje sami iskazuju svoje ponude za nekretnine, odnosno nude samo onoliko koliko su za iste spremni i platiti.
Ulaz na aukciju je slobodan za sve posjetitelje, bez obzira da li prodajete ili kupujete nekretninu, odnosno ukoliko želite po prvi put prisustvovati aukciji nekretnina iz znatiželje!

Više informacija posjetite internet stranicu www.aukcijanekretnina.com ili se javite na telefon 01-557-1113 ili putem emaila na info@aukcijanekretnina.com.

Crozilla-nekretnine & Aukcije nekretnina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>