Podružnica Euroherc u Splitu u novoj poslovnoj zgradi

Svečanim otvaranjem nove poslovne zgrade, 09. lipnja 2011. godine u Splitu na adresi Varaždinska 54, Podružnica Euroherca svoje mjesto našla je u novom, modernom i iznimno reprezentativnom prostoru koji se prostire na 8.700 m2.
Na tiskovnoj konferenciji prigodom svečanog otvorenja novog objekta novinarima se obratio dr. sc. Damir Zorić, predsjednik Uprave Euroherc osiguranja.
“Na tržištu osiguranja uspješno poslujemo gotovo 20 godina. Snažan smo brend i višegodišnji lider u osiguranju motornih vozila. Tijekom ovih godina razvijali smo se na zdravim temeljima, marljivo i uporno radili i gradili isti taj uspjeh na koji smo danas tako ponosni…Trenutno zapošljavamo 1.100 djelatnika čiji broj će i dalje ići uzlaznom putanjom. Ono što nas kao Društvo izdvaja od drugih je entuzijazam koji prenosimo s generacije na generaciju, i na što smo posebno ponosni.”, rekao je dr. sc. Zorić.
Podsjećamo kako je Euroherc u Splitu počeo s 5 djelatnika, a danas zapošljava 88 djelatnika. Podružnica obuhvaća područje od Rogoznice do Ploča dok su Zastupstava u svim mjestima Splitsko-dalmatinske županije. Na istom području, Euroherc je lider na tržištu motornih vozila kao specijalist za sve vrste osiguranja motornih vozila kao i osiguranja u cilju zaštite vozača i putnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>