Ovo su trenutno najtraženija područja za kupnju ili najam nekretnina

Stanovi su i tijekom ožujka na oglasniku Crozilla.com bili traženiji no ostale nekretnine, a pritom je najveća potražnja vladala za onima u Zagrebu, Osijeku, Puli, Splitu i Zadru.

Tražene su bile i kuće, iako u manjem omjeru nego stanovi, a posjetitelji oglasnika Crozilla.com pritom su najveći interes pokazali za ponudom onih koje su se prodavale u Zagrebu, Osijeku, Puli, Splitu i Zadru.

Porast kupoprodajnih cijena nagnao je mnoge na unajmljivanje, stoga i dalje vlada velika potražnja za stanovima za najam, a u ožujku su se najviše pretraživali oni na području Zagreba, Splita, Rijeke, Zadra i Pule.

Građevinska su se zemljišta najčešće tražila u Zagrebu, Zadru, Kaštelima, Puli i Krku.

grad-kuce-crozilla

Kakve nekretnine zanimaju strance

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su tijekom ožujka stranci najčešće pretraživali stanove za prodaju u Zagrebu i kuće u Vodicama, a u potragu za nekretninama koje su se prodavale ili iznajmljivale na našem tržištu u najvećem su broju dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije, Srbije i Austrije.

Kada je riječ o potencijalnim stranim kupcima koji su pretraživali stanove za prodaju, oni su tijekom ožujka na oglasnik Crozilla.com većinom dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije, Srbije i Austrije, a uglavnom ih je zanimala ponuda oglasa u Zagrebu, Puli, Crikvenici, Krku i Umagu.

Studenti koji dolaze na razmjenu, umirovljenici koji dio godine žele provesti na našoj obali, stranci koji dolaze raditi u Hrvatsku – samo su dio inozemnih posjetitelja oglasnika Crozilla.com koji pretražuju stanove za najam na našem području. Tijekom ožujka ponudu takvih oglasa najčešće su pretraživali oni iz BiH, Srbije, Njemačke, Slovenije i Nizozemske, a većinom su pretraživali ponudu u Splitu, zatim Zagrebu, Rijeci, Puli i Opatiji.

Nijemci, Slovenci, Talijani, Švicarci i Austrijanci na oglasniku Crozilla.com pretraživali su kuće za prodaju više no drugi inozemni posjetitelji, a uglavnom ih je zanimala ponuda onih u Vodicama, Poreču, na otoku Viru, zatim u Puli, Zagrebu, Crikvenici i u Zadru.

Građevinska zemljišta stranci su najčešće pretraživali u Poreču, Medulinu, na Viru te u Vodicama i Kaštelima, a u najvećem su ih broju pretraživali posjetitelji iz Austrije, Njemačke, Slovenije, Belgije i BiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>