Ovo su najtraženija područja za kupnju nekretnina

Na različitim  se dijelovima zemlje razlikuju i potrebe građana za kupnjom nekretnina. Tako su se na oglasniku Crozilla.com tijekom listopada stanovi za prodaju najviše tražili na području Zagreba, kuće najviše na području Osijeka, građevinska zemljišta na području Zadarske županije, a poljoprivredna na području Istarske.

grad-kuce-crozilla

Kada je u pitanju potražnja za stanovima za prodaju tijekom listopada su na oglasniku Crozilla.com Zagreb i Split bili najtraženiji gradovi, a velika je potražnja vladala i za onima na području Zadra, Pule i Osijeka. Potencijalni strani kupci, najčešće oni iz BiH, Švicarske, Austrije, Slovenije i Njemačke, najveći su interes pokazali za stanovima koji se prodaju na području Zadra, Zagreba, Splita, te otoka Krka.

Najveća potražnja za kućama tijekom listopada je na oglasniku Crozilla.com zabilježena na području Osijeka, Zadra, Umaga, Pule i Poreča. Strance su, pak, najviše zanimale kuće koje se prodaju u Crikvenici, a zatim i one u Istarskoj i Zadarskoj županiji. Strani posjetitelji oglasnika Crozilla.com koji su pretraživali ponudu kuća za prodaju u najvećem su broju dolazili iz Njemačke, Slovenije i BiH.

Građevinska zemljišta su se tijekom listopada na oglasniku Crozilla.com najviše pretraživala na području Zadarske županije, a zatim i ona u Istarskoj županiji –najviše u Poreču, te na području Crikvenice. Potencijalni strani kupci koji su tijekom listopada pokazali interes za građevinskim zemljištima, najčešće su dolazili iz Poljske, Njemačke, Slovenije i Austrije, a najviše su ih zanimala zemljišta za prodaju na području Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.

Poljoprivredna su se zemljišta tijekom listopada putem oglasnika Crozilla.com najčešće pretraživala na području Vodnjana, Valture i Poreča.

Komentari
  1. 4 godine ago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>