Oglasi s Crozille na karti tportala

Portal Crozilla.com pokrenuo je suranju s tportalom – jednim od najposjećenijih portala u Hrvatskoj. Tako ćete oglase sa Crozilla.com pronaći i na tportalu putem usluge Interaktivne karte Hrvatske, na adresi karta.tportal.hr.

Ovom suradnjom Vaši će oglasi postići još veći odaziv, bolju posjećenost te mnogo veću mogućnost pronalaska potencijalnih kupaca. Sve što trebate napraviti je na portal Crozilla.com postaviti oglas sa točnom adresom , a on će se automatski pojaviti i na tportalu.

“Pretraga je izrazito jednostavna i sastoji se od navigacije kartom i filtriranja rezultata putem pojmova kao što su kuće, zemljišta, stanovi itd. Moguća je i detaljna pretraga, gdje se mogu definirati cjenovni rasponi, broj soba i površine nekretnina.

Karta tportala uz desetke tisuća raznih POI-ja nudi detaljan prikaz cesta, sa satelitskim i avionskim slikama, mogućnost izračuna putanje te prikaz trenutnog vremena i vremenske prognoze za sedam dana. “ – prenosi tportal.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>