Odmor u kampu za 100 eura mjesečno

Lošnjski kamp Čikat ove će godine biti otvoren svih 12 mjeseci

 Odlučite li se za odlazak na more i kampiranje u zimskim mjesecima na Lošinju će vam vrata biti otvorena. Naime, tamošnji je kamp Čikat uveo u ponudu mogućnost odmora tijekom cijele godine, a u određenom razdoblju nudi mjesečni odmor po cijeni od 100 eura.

Mali Lošinj

Mali Lošinj, izvor: Crozilla.com

Kako navode na svojim stranicama, ova ponuda u kampu Čikat vrijedi od 21.10.2014. do 20.03.2015., a uključuje smještaj za 2 odrasle osobe, smještaj na parceli, priključke na struju i vodu (te njihovo plaćanje po potrošnji).


Čisto more i kvalitetan zrak
U prilog odmoru na Lošinju, osim cijena, idu i prirodne ljepote i bogatstva tog područja. O čistoći mora na tom području dovoljno govore brojni dupini koji obitavaju oko Lošinja, a kvaliteta zraka na takvoj je razini da su još 1892. godine Veli i Mali Lošinj proglašeni klimatskim lječilištima.

S obzirom da nas tijekom ove turističke sezone pratili više jesenski no ljetni vremenski uvjeti, neće biti čudno ako se poveća broj turista u postsezoni, posebno zato što su u tom razdoblju i cijene niže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>