Od sada na Crozilla.com možete plaćati i karticama

Oglasnik Crozilla svojim oglašivačima nudi novi način plaćanja: putem kreditnih i debitnih kartica.

kreditna-kartica-news

Porastom broja oglasa i povećanjem poslovanja Crozilla je uvela i novi način plaćanja. Svojim smo novim i dosadašnjim korisnicima omogućili i plaćanje naših usluga putem kreditnih i debitnih kartica.
Osim plaćanja općom uplatnicom, te internet bankarstvom, Crozilla.com nudi i mogućnost plaćanja putem Mastercard, Maestro, Visa, American Express, Diners i Discover network kartica.

^A05552C2265C900918B6B14B72B51A5199B5EABAA429349DF9^pimgpsh_fullsize_distr

Svim oglašivačima koji se odluče platiti usluge pomoću kreditne ili debitne kartice, naručena će se usluga na oglasniku Crozilla.com aktivirati odmah nakon autorizacije kartice.

Sigurno plaćanje karticama na oglasniku Crozilla.com omogućeno je pomoću  HT-Pay Way sustava plaćanja koji primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

I ne zaboravite, bez obzira na način plaćanja, svi oglasi sa Crozilla.com automatski se prebacuju i na brojne inozemne portale u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj!

Predaj oglas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>