Objavite dvostruko više fotografija

Osluškujući potrebe korisnika i partnera, oglasnik Crozilla.com povećao je razinu kvalitete oglasa, čime je ujedno poboljšano i korisničko iskustvo njegovih posjetitelja.  

fotografiranje-nekretnine-pexels

Kako bi potencijalni kupci mogli stvoriti što bolju i realniju sliku nekretnine koja ih zanima, oglašivačima je na Crozilla.com omogućeno da svoje oglase upotpune još većim brojem fotografija.

Objavite 24 slike umjesto dosadašnjih 12

Na oglasniku Crozilla.com odnedavno je omogućena objava dvostruko većeg broja fotografija nego što je to bilo moguće do sada. Na ovaj način oni mogu još bolje prikazati svoju nekretninu, te je umjesto dosadašnjih 12 fotografija, korisnicima moguće u svakom malom oglasu, bez obzira radi li se o najmu ili prodaji nekretnina, objaviti 24 fotografije.

Video prezentacija nekretnine

Bitno je napomenuti kako, osim fotografijama, prodavatelji mogu u svojim oglasima objaviti i video kojim će još bolje i jednostavnije moći prikazati svoju nekretninu. Više informacija o tome možete pronaći ovdje: Objavite video u oglasu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>