Novosti za oglašivače: Nova verzija XML-a

Dobre vijesti za oglašivače koji na portal Crozilla.com importiraju svoje oglase putem XML datoteke: od sada u svoje oglase uvezite još više podataka o nekretninama!

Portal Crozilla.com unaprijedio je XML datoteku za automatsko unošenje oglasa, a nova, poboljšana verzija od sada omogućuje importiranje još više podataka.

Ovim će redizajnom oglasi na portalu Crozilla.com dodatno dobiti na kvaliteti, s obzirom da će omogućiti prijenos još većeg broja informacija o pojedinim nekretninama.

Osim oglašivačima, ova funkcija će, između ostalog, donijeti korist i potencijalnim kupcima koji pretražuju oglase na Crozilla.com: pretraživanje nekretnina po željenim kriterijima bit će kvalitetnije jer će i filtracija oglasa biti još preciznija.

Radi dodatnog povećanja kvalitete oglasa i bolje filtracije rezultata, ovim putem ujedno se mole svi korisnici/oglašivači koji za implementiranje oglasa na portal Crozilla.com koriste XML specifikaciju za prijenos oglasa, da o ovim novostima obavijeste svoje programere kako bi oglase mogli podići na novu razinu!

 Preuzmite Crozilla XML specifikaciju za izradu XML datoteka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>