Novi projekt Crozilla.com: “Budi moj cimer!”

S mjesecom rujnom brucoši koji su stigli u novi grad i studenti otvaraju sezonu lova na stanove i intenzivno traže osobu s kojom bi mogli podijeliti troškove stanarine i režija.

Najmodavci im vole iznajmljivati, jer znaju da roditelji strepe nad svojom djecom i da će na vrijeme podmirivati njihove troškove.
Crozilla.com je prepoznala važnost odabira odgovarajućeg stana i sustanara,  pa je tako na popularnoj društvenoj mreži Facebook otvorena  stranica pod imenom “Budi moj cimer!”. Na zidu možete objaviti oglas, izmjeniti iskustva i saznati više o osobama s kojima biste uskoro mogli početi živjeti putem njihova profila. Možda se upravo u Vašem slučaju pokaže da je Facebook stranica Budi moj cimer!“ bila idealno rješenje.

Oglas za cimera ili najam studentima koji se objavljuje na Crozilla.com, automatski se objavljuje i na Facebook stranici. Portal Crozilla.com svima želi da pronađu točno ono što im odgovara te da ove jeseni i ubuduće dobiju na dar idealnog cimera i korektnu cijenu najma koja podrazumijeva odgovarajuću poziciju, opremljenost i uređenje stana. Sretno!

Facebook stranica “Budi moj cimer”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>