Novi Jelkovec – naselje novih mogućnosti

Na samo 9 kilometara od središta Zagreba, na 39,5 hektara uređenog okoliša nalazi se jedno od najsuvremenijih zagrebačkih naselja – naselje Novi Jelkovec.
Prostrani javni trgovi, šest velikih dječjih igrališta, jedna od najboljih zagrebačkih osnovnih škola te zacijelo najsuvremeniji dječji vrtić u Hrvatskoj s bazenom, tematskim terasama i kreativnim radionicama samo su neki od sadržaja koje ga čine naseljem novih mogućnosti, osobito za mlade obitelji.
Bogata ponuda stanova veličine od 50 do 120 četvornih metara, nudi široku lepezu mogućnosti odabira i kombinacija prostora.
Stanovi su opremljeni kvalitetnim ugradbenim materijalima, imaju etažno plinsko grijanje, pojedinačna brojila za vodu i plin te priključak na širokopojasni  internet i digitalnu televiziju. Svi stanovi su etažirani i upisani u zemljišne knjige, svi objekti opremljeni su dizalima, a garažnih i parkirnih mjesta  dovoljno je za potrebe naselja.

S ostalim dijelovima grada Novi Jelkovec povezan je  s dvije autobusne linije: do Sesveta i druge koja vozi do Žitnjaka te povezuje naselje  s tramvajskim prijevozom.

Prema riječima Daria Matečića, direktora Službe za marketing i prodaju Zagrebačkog holdinga, cijena stana, ovisno o njegovoj veličini i položaju u zgradi, kreće se već od 1.132 eura po četvornom metru.

–    Svaki kupac stana u Novom Jelkovcu može planirati da će kupiti više kvadrata stana za manje novca – kaže Matečić, te ističe – Imajući to u vidu kao i sve postojeće te planirane sadržaje, Novi Jelkovec je osobito pogodan za život mladih obitelji s djecom.

Potencijalnim kupcima stanova u Novom Jelkovcu na raspolaganju su i povoljni uvjeti financiranja kao i Jamstveni fond Zagrebačkog holdinga.  Jedinstvena sigurnost otplate kredita uz Jamstveni fond, kupcu- korisniku kredita  koji u tijeku otplate ostane bez redovitih primanja omogućuje mirovanje plaćanja anuiteta na rok do 18 mjeseci kod kupnje stana, i do 6 mjeseci kod kupnje garaže ili garažno-parkirnog mjesta, bez ikakvih drugih troškova kredita za to razdoblje.  Taj rok je kumulativan, odnosno pogodnost se može koristiti u više navrata, ali ukupno ne dulje od 18, odnosno 6 mjeseci.

Naselju su tek dvije i pol godine, a uza sve navedene sadržaje tu je i područni vrtić, pred dovršetkom je nova knjižnica, do kraja godine planirano je otvaranje zdravstvene stanice i kluba mladih. Stanovnicima naselja također su pristupačni svi potrebni trgovačko-uslužni sadržaji, koji će se u tom dijelu grada i nadalje razvijati.

Informacije o stanovima mogu se dobiti u uredu podružnice Stanogradnja u Centru za korisnike, u Ulici grada Vukovara ili na broj telefona 6420-830, i u samom naselju, gdje se stanovi mogu i razgledati uz prethodnu najavu na brojeve telefona 6420-966 i 6420-967.

Ponuda svih stanova kao i informacije o naselju i cijenama dostupni su na www.zgstanogradnja.hr

Komentari
  1. 8 godina ago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>