Novi broj Dome slatki Dome

U novom broju pročitajte novosti iz svijeta stanovanja, dizajnerske i arhitektonske savjete, aktualne jesenske teme i kako preko zime ostati u formi….

Šesto izdanje magazina Dome slatki dome, listopad/studeni, donosi mnoga iznenađenja. Između ostalog, izdvajamo poklon u Gramatu. Izrežite ili isprintajte kupon i u Gramat po poklon!!!

Također, možete nas čitati i on-line www.domeslatkidome.com. Svatko može pronaći nešto za sebe. Kao i obično, obradili smo aktualne teme: osjetite dašak jeseni u svom domu.

Jesenski ugođaj interijera za bolje raspoloženje

Jesen je bogata i raskošna te kao takva inspirativna za uređenje interijera. Jesenski ugođaj u domu, naglašen primjenom tipičnih boja i plodova, ispunit će ga toplinom i osobitošću te poboljšati vaše raspoloženje!

Suvremeni detalji od stakla i pleksiglas u interijerima

U osmišljavanju suvremenih prostora, koji teže jednostavnim linijama i funkcionalnosti, sve više pažnje se poklanja novim elementima koji svaki prostor čine ugodnijim ali i prepoznatljivim. U tom se smislu sve više koriste staklo i/ili pleksiglas, koji nalaze svoje mjesto od zidova i pregrada do namještaja i dekorativnih predmeta, kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima.

Dizajn spavaćih soba

Kvalitetan san od velike je važnosti ne samo za zdravlje već i za produktivan rad tijekom dana. Namještaj, materijali i boje kojima je spavaća soba opremljena itekako mogu utjecati na san, a samim tim i na vaše raspoloženje, jer upravo je nedostatak sna jedan od uzročnika stresa.

Jesen u vrtu

Veći dio jesenskih radova u vrtu odnosi se na berbu te vađenje i pohranjivanje povrća za zimu. Nakon što završite sa svim berbama, što svojim što onima kod prijatelja i spremite si zimnicu, vrijeme je da se posvetite svome vrtu. Vjerojatno si mislite kako se još niste uspjeli odmoriti od proljetnih radova i ljetnih vrućina a već morate krenuti u jesenske radove. Nažalost tako je to u životu; vrijeme uživanja u plodu svog rada uvijek se čini puno kraće od samog rada. Tako je, kako je, pa bi bilo bolje da se naviknemo na taj ritam i prihvatimo se posla kako bi i sljedeće godine imali gdje uživati, što brati i od čega spremati zimnicu

Sadržaj:

INTERIJERI
6 Jesenski ugođaj
10 Staklo i pleksiglas

DIZAJN
18 Dizajn spavaćih soba

PREDSTAVLJAMO
14 Tekstildom – kao iz bajke

AKTUALNO
24 Samoborski vrtovi

VRT
36 Jesen u vrtu

SAVJETI
28 Tajne dobrog bojanja

UGODNO ŽIVLJENJE
42 Povratak u formu
44 Charter management
45 Boat sharing

Osnove informacije:
Cijena : 0 Kn
Pretplata (poštarina): 58,00 Kn (5 brojeva)
Izlazi: svaka dva mjeseca
Distribucija: Poslovni centri u gradu Zagrebu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>