Nova aukcija nekretnina ‘Ljeto 2012’

Tvrtka Aukcija nekretnina d.o.o u suradnji sa portalom Crozilla-nekretnine poziva zainteresirane prodavatelje da uvrste svoje nekretnine u katalog aukcije za predstojeću 11. javnu aukciju nekretnina ‘Ljeto 2012’, koja će se održati u Zagrebu krajem ljeta, u Hotelu Antunović.
Ponuda nekretnina na aukcijama uključuju stambene nekretnine (stanove, kuće, vile, apartmane i sl.), te komercijalne nekretnine (poslovne prostore, lokale, urede, projekte, zemljišta i sl.).

Za svaku nekretninu prikupljamo je i s pažnjom provjeravamo dokumentaciju koja je prethodno aukciji dostupna na uvid potencijalnim kupcima. Vjerujemo da će nam ovakav način odabira i provjere vlasništva nekretnina donijeti vjerodostojnost i u budućim aukcijama, te stvoriti osjećaj sigurnosti kod kupaca i prodavatelja u ovakav način kupoprodaje nekretnina.
Ovom prilikom bismo htjeli svima izraziti zahvalnost za interes i suradnju sa našom tvrtkom u dosadašnjem radu.

Tvrtka Aukcija nekretnina sa uredom u Zagrebu te predstavništvom u Londonu primjenjuje ovaj, na zapadu vrlo popularni i prije svega transparetni način kupoprodaje nekretnina već 3 godine i u Hrvatskoj, sa uspješno organiziranih i sprovedenih 10 aukcija u Zagrebu do sada.

Stranice Aukcije nekretnina posjećene su preko 250.000+ puta, u preko 140+ zemalja, dok se u bazi trenutno nalazi preko 2.500 registriranih kupaca, čime se potvrđuje da aukcije nekretnina dobivaju svoje mjesto na tržištu nekretnina, odnosno imaju svoju interesnu skupinu i u Hrvatskoj.

Svjesni činjenice da prodavatelji teško donose odluke da smanje tražene cijene za svoje nekretnine, naglašavamo da su ipak vidljivi pomaci od prve aukcije pa do danas. S druge strane razumijemo i poštujemo razmišljanja kupaca koji žele prije svega zadovoljiti svoje potrebe pri kupnji nekretnina, te mislimo da imaju apsolutno pravo birati i sami odrediti odnos vrijednosti za svoj novac koji ulažu.

Cilj nam je da upravo aukcije nekretnina postanu mjesto gdje se prije svega postižu realne cijene nekretnina, koje omogućuju brzu prodaju za prodavatelje, te povoljnu kupnju nekretnina za kupce.

Prije aukcije svaki potencijalni kupac može u posebno određenim terminima razgledati nekretnine koje su u ponudi, izvršiti uvid u prikupljenu dokumentaciju i dati svoju ponudu; pred-aukcijsku, odnosno ponudu na samoj aukciji ili poslije aukcije ukoliko je nekretnina neprodana.

NOVO ZA KUPCE! Od sada na internet stranicama Aukcije nekretnina možete slobodno slati svoje ponude za nekretnine u ponudi, bez obzira na oglašene cijene prodavatelja!

Za više informacija posjetite internet stranicu www.aukcijanekretnina.com ili se javite na telefon 01-383-9663 ili putem emaila na info@aukcijanekretnina.com

Crozilla-nekretnine & Aukcija nekretnina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>