Neradni dani tijekom 2015. godine

Portal Crozilla.com donosi popis neradnih dana u 2015. godini
Neradni_dani2015_CrozillaPonekad je samo nekoliko dana odmora dovoljno kako bi se odmorili od svakodnevice i „napunili baterije“, a neradni dani su kao stvoreni baš za to. Onima koji nisu u mogućnosti koristiti ljetni godišnji odmor, produženi vikendi jedinstvena su prilika za odmor i odlazak iz grada bar na neko vrijeme. Kreativnim spajanjem vikenda i radnih dana sa blagdanima i državnim praznicima ponekad se može dobiti pravi godišnji odmor.
S druge strane, raspored neradnih dana u godini posebno je koristan i za iznajmljivače turističkog smještaja, s obzirom da mnogi od njih baš tijekom tih dana mogu očekivati veći broj turista i veću popunjenost smještajnih kapaciteta.
Stoga, planirate li se uputiti na produženi vikend ili pak želite iznajmiti smještaj turistima, sve isplanirajte na vrijeme. Portal za nekretnine i turizam Crozilla.com donosi popis neradnih dana, odnosno državnih praznika i blagdana kako biste opušteno proveli neradne dane.

05. 04. – Nedjelja: Uskrs
06. 04. – Ponedjeljak :Uskršnji ponedjeljak
01. 05. – Petak: Praznik rada
04. 06. – Četvrtak: Tijelovo
22. 06. – Ponedjeljak: Dan antifašističke borbe
25. 06. – Četvrtak: Dan državnosti
05. 08. – Srijeda: Dan domovinske zahvalnosti
15. 08. – Subota: Velika Gospa
08. 10. – Četvrtak: Dan neovisnosti
01. 11. – Nedjelja: Dan svih svetih
25. 12. – Petak: Božić
26. 12. – Subota: Sveti Stjepan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>