Nekretnine u Zagrebu tražene i ljeti

Kada su u pitanju nekretnine za prodaju ili najam, Zagreb je i u ljetnim mjesecima ostao najtraženiji grad.

stanovi-Zagreb-crozilla
Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je najveća potražnja za stanovima za prodaju vladala u Zagrebu, a zatim u Puli, Splitu, Osijeku i Poreču. Najtraženiji dijelovi Zagreba bili su Trešnjevka, Centar, Donji grad i Maksimir.

Potencijalni strani kupci, najčešće oni iz BiH, Njemačke, Slovačke i Slovenije tijekom svibnja su najveći interes pokazali za stanovima u Zagrebu, Makarskoj, Crikvenici i Vodicama.
Stanovi za najam najviše su se tražili u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Osijeku. Kada je riječ o strancima zainteresiranima za najam, najbrojniji su bili oni sa područja Slovačke, BiH, Slovenije i Njemačke, a oni su najveći interes pokazali za najmom u Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Kuće za prodaju tijekom srpnja su se putem oglasnika za nekretnine Crozilla.com najviše pretraživale na području Zagreba, Osijeka, Vira, Zadra, Pule i Poreča. Inozemne su posjetitelje uglavnom zanimale kuće na moru, najviše na otocima Viru i Krku, zatim u Vodicama, Crikvenici, Poreču i Zadru, a pritom su u najvećem broju dolazili iz Njemačke, Slovenije, Austrije i Švicarske.

Najveća potražnja za građevinskim zemljištima tijekom srpnja je vladala na području Zagreba, Poreča, Zadra i Kaštela. Strani posjetitelji koji su pretraživali takvu ponudu najčešće su dolazili iz Njemačke, Slovenije, BiH, Austrije i Švicarske, a zanimala su ih zemljišta na području Istarske županije, zatim ona na Krku, u Vodicama, Zadru i na Viru.

Što zanima strance?

Najbrojniji inozemni posjetitelji oglasnika Crozilla.com u srpnju su dolazili iz BiH, Njemačke, Slovačke, Slovenije i Austrije.
Potencijalne kupce sa područja susjedne Bosne i Hercegovine najviše su zanimali stanovi za prodaju, pretežno oni u Zagrebu, Makarskoj, Crikvenici, Vodicama i Trogiru.
Nijemci su najčešće pretraživali ponudu stanova u Zagrebu, Crikvenici, Puli i Vodicama, a kada je riječ o kućama, najviše su ih zanimale one na Viru, u Vodicama, Crikvenici, Poreču, te na Krku i u Zadru.
Potencijalni strani kupci iz Slovačke najveći su interes pokazali za stanovima za najam na području Rijeke, a zanimale su ih i kuće za prodaju na Viru, Hvaru, Čiovu i u Vodicama, ali i apartmani za prodaju u Zadarskoj županiji.
Susjedi Slovenci interes su pokazali za kućama na Krku i Viru, ali i za onima na području županije Splitsko-dalmatinske.
Vir, Vodice, Crikvenica, Poreč i Zadar – područja su na kojima su Austrijanci tijekom srpnja najčešće pretraživali ponudu kuća za prodaju, dok su ih ujedno zanimali i stanovi u Puli i Umagu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>