Nekretnine u Zagrebu najtraženije

Tijekom studenog su se na portalu Crozilla.com najviše pretraživali stanovi za prodaju i najam na području Zagreba.
stanovi-Zagreb-crozilla
Osim zagrebačkih stanova, tijekom studenog bili su traženi i oni za prodaju u Splitu i Puli, te kuće u Zagrebu.

Posjetitelji portala Crozilla.com koji su pretraživali oglašena građevinska zemljišta, najviše su pretraživali ona u Zagrebu, Puli, Splitu, Šibeniku, Zadru, Kaštelima i Trogiru.

Oglasi za kuće za prodaju su se najviše gledali u Zagrebu, Osijeku, Puli, Zadru i Splitu.
Kao i obično, stanovi koji su oglašeni na portalu Crozilla.com su se i u studenom najviše pretraživali u Zagrebu, a zatim i u Splitu, Puli, Zadru i Osijeku.

Kakve nekretnine zanimaju strance?

Brojni prodavatelji čije su nekretnine već dugo na tržištu maštaju o bogatim strancima koji će kupiti baš njihovu kuću, stan ili zemljište. Portal Crozilla.com istražio je kakve su nekretnine i u kojim gradovima najviše pretraživali potencijalni strani kupci.

Strani posjetitelji koji su putem portala Crozilla.com u mjesecu studenom pretraživali nekretnine za prodaju ili najam u najvećem su broju dolazili iz Njemačke, BiH, Slovenije, Švicarske, Srbije i Italije.

Za stanovima za prodaju i najam u Zagrebu najveći interes pokazali su posjetitelji iz susjedne BiH, Nijemci su najveći interes pokazali za stanovima u Poreču, Talijane su zanimale kuće za prodaju u Puli, dok su osječke stanove gledali susjedi iz Srbije.

Kuće su uglavnom pretraživali posjetitelji iz Italije, Njemačke, BiH, Slovenije, Austrije i Švicarske, a najčešće one u Puli, Zadru, Petrinji, na otoku Krku, zatim u Osijeku i Zagrebu.

Građevinska zemljišta oglašena na portalu Crozilla.com najčešće su pretraživali strani posjetitelji iz Švicarske, Njemačke, Slovačke i Austrije, a najveći su interes pokazali za onima u Zagrebu, Primoštenu, Požegi, Crikvenici, Medulinu, Vodnjanu i Puli.
Kada je o stanovima riječ, potencijalne strane kupce zanimali su oni u Zagrebu, Poreču, Osijeku, Rijeci, Puli i Splitu, a uglavnom su ih gledali posjetitelji iz BiH, Njemačke i Švicarske.

Komentari
  1. 5 godina ago
    • 5 godina ago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>