Najviše se traže stanovi u Zagrebu, Splitu i Zadru

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su se tijekom travnja najviše pretraživali stanovi koji se prodaju na području Zagreba, Splita, Zadra, Pule i Osijeka.

ZG-ZD-ST
Na zagrebačkom području najtraženiji su bili stanovi u centru grada, zatim na Trešnjevci, Jarunu, u Maksimiru i Dubravi. Potencijalni strani kupci najviše su pretraživali stanove u Zagrebu, Makarskoj, Rijeci, Umagu, Puli i Splitu.

Stanovi za najam najtraženiji su bili na području Zagreba, Zadra, Splita, Rijeke i Pule, a posjetitelji oglasnika za nekretnine Crozilla.com koji su pokazivali interes za najmom garosnijera, najčešće su birali Zadar, a zatim Zagreb i Rijeku.
Stranci su, pak, stanove za najam najviše tražili na području Splita, Rijeke i Dubrovnika, a pritom su najčešće dolazili iz Njemačke, BiH, Srbije, Austrije i Slovačke.

Posjetitelji oglasnika Crozilla.com pokazali su interes i za najmom kuća, a pritom su najviše pretraživali one u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Sisku i Požegi.
Potencijalni strani kupci najčešće su gledali oglase za kuće koje se iznajmljuju na području Zagreba, Rijeke, Crikvenice, te Dugog sela i Karlovca.

Iako je tijekom travnja postojao interes potencijalnih kupaca za najmom kuća u Zagrebu, za njihovu kupnju u glavnom gradu je interes bio izrazito slab. Naime, kuće za prodaju su se putem oglasnika Crozilla.com najviše tražile na području Osijeka, Pule, Zadra, Šibenika, Poreča i otoka Vira.
Kada je riječ o potencijalnim stranim kupcima, oni su najviše tražili kuće koje se prodaju u Crikvenici, na otoku Viru, zatim u Osijeku, Zadru i na Krku. Stranci zainteresirani za kupnju kuća u najvećem su broju dolazili iz Njemačke, Austrije, BiH, Švicarske i Slovenije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>