Najveća potražnja za nekretninama vlada u ovim gradovima

U odnosu na prethodnih nekoliko mjeseci, intenzitet potražnje za nekretninama već je lagano smanjen, no lista najtraženijih gradova za kupnju i najam nekretnina i dalje je ostala gotovo ista – barem kada su u pitanju domaći kupci.

grad-nekretnine-1

Na oglasniku za nekretnine Crozilla.com tijekom studenog je najveća potražnja za stanovima za prodaju vladala u Zagrebu, Osijeku, Puli, Splitu i Zadru.
Najtraženiji gradovi za najam stanova bili su Zagreb – u kojem su garsonijere bile posebno tražene, zatim Rijeka, Split, Zadar i Pula.

Kada su u pitanju kuće, posjetitelji oglasnika Crozilla.com, najviše su pretraživali ponudu onih koje se prodaju u Zagrebu, Osijeku, Poreču, Puli i Samoboru.
Građevinska zemljišta tijekom studenog su se najviše tražila na području Zagreba, Kaštela, Pule, Vira, te Rovinja i Zadra.

Što zanima strance?

Kada riječ o ponudi stanova za prodaju ili najam, inozemni posjetitelji oglasnika Crozilla.com, u studenom su posebnu pozornost pokazali Zagrebu, a zatim nekretninama na obali.

Zagreb, Pula, Crikvenica, Vodice i Umag gradovi su u kojima su potencijalni strani kupci tijekom studenog najviše pretraživali ponudu stanova za prodaju, a takvi su najvećem broju dolazili iz BiH, Njemačke, Slovenije i Švicarske.

Stanove za najam najviše su tražili oni iz BiH, Njemačke, Srbije, Italije i Slovenije, a najtraženiji gradovi bili su Zagreb, Rijeka, Split i Pula.

Kuće su uglavnom zanimale posjetitelje oglasnika Crozilla.com iz Njemačke, Slovenije i Švicarske, a najviše se pretraživala ponuda onih koje su se prodavale na području Vira, zatim Poreča, Krka i Vodica.

Osim već izgrađenih objekata, potencijalne strane kupce zanimaju i zemljišta za izgradnju nekretnina prema vlastitim zamislima. Najveća potražnja za građevinskim je zemljištima tijekom studenog vladala na području Krka, Kaštela, Vodica, te Zadra i Vira, a najviše su ih pretraživali strani posjetitelji iz Njemačke, BiH, Austrije i Švicarske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>