Najtraženije nekretnine u srpnju

Prema podacima portala za nekretnine i turizam Crozilla.com trenutno najtraženije nekretnine su stanovi (prodaja) na području grada Zagreba, a najviše su se pretraživali oni na području Centra, Trešnjevke, Jaruna, Maksimira i Kvatrića.
Podaci su dobiveni prema broju jedinstvenih posjetitelja koje je portal za nekretnine Crozilla.com ostvario tijekom srpnja.

Nakon Zagreba u kojem je potražnja i dalje najveća, pretraživale su se i nekretnine na području Zadra i Zadarske županije, zatim Splitsko-dalmatinske županije, te Primorsko-goranske i Šibensko-kninske županije.

Osim za kupnjom stanova, tijekom srpnja na portalu Crozilla.com velika je potražnja bila i za kupnjom kuća te najmom stanova, a kamene kuće i najam kuća također su bili dosta pregledavani.

Strani posjetitelji koji su direktno na portalu Crozilla.com pregledavali nekretnine, najviše su dolazili iz Njemačke, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Srbije, a najveći interes pokazali su za kupnjom stanova, kuća i gotovih kuća.

Zbog turističke sezone, tijekom srpnja na portalu Crozilla.com velika je potraga bila i za najmom turističkog smještaja, no stranci su, osim dnevnog najma apartmana, pokazali interes i za mjesečnim najmom nekretnina u Zagrebu, ali i u raznim turističkim središtima.

Crozillini oglasi na stranim portalima

Od početka srpnja oglasi postavljeni na portal Crozilla.com prikazuju se i na renomiranim europskim portalima Immowelt.de i Immobilien.net – čime je strancima omogućeno da direktno putem tih portala pregledavaju naše oglase i šalju upite za nekretnine koje ih zanimaju.

A zanimaju ih kuće, turistički objekti, hoteli i restorani za najam ili kupnju te dugoročni najam kuća i stanova. Valja imati na umu da putem tih stranih portala velik broj upita za Crozilline nekretnine dolazi za one s cijenama ispod „prosjeka“, a primjerice kuće za koje se raspituju najčešće su one jeftinije i manjih površina. Pogled na more iz potencijalne vlastite nekretnine vrlo im je bitan, no ovisno o cijeni, spremni su otići i dalje od obale.

Najveći interes tih potencijalnih njemačkih, švicarskih i austrijskih kupaca pokazao se za nekretninama na području Kvarnera, točnije Rijeke i okolice, te Opatije i otoka Krka. Velik broj upita sa navedenih stranih portala došao je i za nekretnine na području Zadra i okolice, te Splita. Strancima je Zagreb zanimljiv i u vidu najma stanova, a za tu se rubriku raspituju strani studenti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>