Najtraženije nekretnine tijekom listopada bile su….

Portal Crozilla.com donosi pregled nekretnina koje su se tijekom listopada najviše tražile.

Posjetitelji portala Crozilla.com tijekom mjeseca listopada najveći su interes pokazali za nekretninama u Zagrebu, a najviše su pretraživali stanove i kuće na tom području.
Kada je o stanovima riječ, najtraženiji su bili Zagreb, Split, Pula, Zadar i Šibenik.
Stranci su, pak, pokazali najveći interes za stanovima na području Zagreba, Pule, Rijeke i Splita.

Za prodaju kuća putem portala Crozilla.com najveći interes bio je na području Zagreba, Zadra, Šibenika, Splita, Pule i Samobora.
Stranci su, pak najveći interes pokazali za gotovim, montažnim kućama – prizemnicama, a kupnja „klasičnih“ kuća zanimala ih je na području Zadarske županije, zatim Zagreba, Primorsko-goranske županije (najviše Krk), te Šibensko-kninske županije.

Građevinska zemljišta tijekom listopada na portalu Crozilla.com najviše su se pretraživala na području Zagreba, Zadra, Šibenika, Pule i Bjelovara.
Stranci su pak, građevinska zemljišta najviše pregledavali na područjima uz more, a najčešće u Istri, zatim u Zagrebu, Primorsko-goranskoj županiji (pretežno Lovran), te u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Najviše oglasa za prodaju stanova

Tijekom listopada, od svih oglašenih nekretnina za najam ili prodaju, preko 90 posto oglasnog prostora na portalu Crozilla.com zauzimaju tek 4 rubrike s najvećim brojem oglasa: stanovi prodaja, kuće prodaja, građevinska zemljišta i stanovi najam.
Gotovo polovica oglasa, odnosno njih 49,8 posto odnosilo se na prodaju stanova. Nakon toga, 22,3 posto od ukupnog broja oglašenih nekretnina odnosilo se na prodaju kuća. Građevinska zemljišta zauzela su „prostor“ od 10,9 posto od ukupnog broja oglasa.

Graf: Postotak oglasa po kategorijama na portalu za nekretnine Crozilla.com
Oglasi-pokategorijama-Crozilla

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>