Najpoželjnija područja za kupnju nekretnina

Slika najtraženijih područja, po pitanju nekretnina za kupnju, nije se mnogo promijenila niti tijekom veljače. Tako su prema podacima portala Crozilla.com još uvijek najtraženiji ostali stanovi za prodaju na području Zagreba.

crozilla-gradjevinska-zemljista
Gdje se najviše traže kuće, zemljišta i stanovi za prodaju?

Orijentiramo li se samo na zagrebačko područje, najtraženiji kvartovi bili su Centar, Trešnjevka, Jarun, Maksimir i Špansko. Osim u glavnom gradu, stanovi su se tijekom veljače tražili u Splitu, Zadru, Osijeku i Rijeci. Inozemni posjetitelji portala Crozilla.com koji su pretraživali stanove, najveći su interes pokazali za onima na području Zagreba, Splita, Makarske, Pule, Zadra i Dubrovnika.

Kuće za prodaju na portalu Crozilla.com tijekom veljače su se najviše pretraživale na području Zagreba, Osijeka, Zadra, Poreča, Rijeke i Samobora. Potencijalni strani kupci najčešće su gledali oglase kuća na području Zagreba, Zadra, Vodica, Makarske, te Krka i Trogira.

Građevinska zemljišta su se najviše pretraživala na području Zagreba, Zadra, Pule, Šibenika, Dubrovnika i Dugog Sela. Stranci su, pak, imali sasvim druge prioritete, njih je naime, najviše zanimala ponuda zemljišta na Jadranu. Tako su tijekom veljače najviše pretraživali zemljišta koja se prodaju na području Istre, a zatim na otocima Krku i Korčuli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>