Najljepši pogled na novac

U sveopćem poskupljenju u Republici Hrvatskoj Modus-privilegium kartica je jedina koja štedi novac i s kojom možete ostvariti popust i uštediti novac.

Istina je da niste bogati koliko zarađujete već  onoliko koliko štedite, tako da je štednja  oduvijek u modi. Popust sa Štedljivom karticom koji možete ostvariti na preko 1000 mjesta je od 5 do 40% u svim djelatnostima. Za samo 180 kn godišnje štedite minimalno 4000 kuna godišnje. Ukoliko želite postati član Modus-privilegiuma i uštediti dovoljno je da ispunite pristupnicu sa svojim točnim podatcima. Pristupnica koju ste ispunili on line ili u pdf formatu postaje važeća nakon uplate članarine. Pri kupnji uvijek pokazujete Vašu popusnu karticu Modus privilegium karticu (uz Vašu osobnu iskaznicu ili drugi dokument koji potvrđuje da ste Vi vlasnik te kartice), a trgovac Vama odobri popust. Svaki produkt partner ima na ulazu u prodajno mjesto vidljivo istaknutu naljepnicu MODUS PRIVILEGIUM.

Štedljiva kartica je jedina koja neće opteretiti vaš tekući račun. Zasad nema platežnu važnost i s njom ćete ostvariti popuste za razne vrste plaćanja. Samim tim kontrolira vašu potrošnju, a za uštedu koju ostvarite mi imamo uvijek rješenja i savjet. Identifikacijom na preko 1000 prodajnih mjesta ostvarit ćete razne popuste i uštede – samim time smanjiti ćete minus na tekućem računu, te pridružiti se europskom načinu promišljanja o novcu. Prije svake kupnje pregledajte pretraživač ili prelistajte svoj katalog.

Modus-privlegium nudi mogućnost ulaska u naš sustav svakoj pravnoj osobi koja je u svom prodajnom mjestu voljna ponuditi popust našim članovima. Popusti se kreću od 3 do 40% ovisno o načinu plaćanja i artiklu koji je obuhvaćen popustom. Djelatnosti kojima se bave postojeći poslovni partneri obuhvaćaju sve sfere tržišta i nisu preduvjet za ulazak u sustav partnera Modus-privilegiuma. Unutar sustava ne radimo konkurenciju među partnerima. Svaki partner unutar sustava dobiva svoje područje na kojem isključivo on daje popuste na određenu djelatnost, a područje je uglavnom definirano s gradskom četvrti ili mjestom na kojem se nalazi. Više informacija na www.modus-privileginum.hr ili na E-mail info@modus-privilegium.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>