Na karti precizno označite lokaciju svoje nekretnine!

Oglašivači portala Crozilla.com od sada imaju mogućnost još preciznije, „ručno“, označiti lokaciju svoje nekretnine na karti u oglasima.


Kada je o kupnji nekretnina riječ lokacija je jedan od najbitnijih kriterija, upravo je zato vrlo bitno da je ona u oglasima označena što preciznije. Na temelju unesene adrese u oglasu na portalu Crozilla.com, sustav putem „Google karte“ sam označava lokaciju na karti. No, ukoliko oglašivač nije zadovoljan automatski predloženom lokacijom , on sada ima mogućnost samostalno, ručno, označiti poziciju nekretnine na karti u oglasu.

Napominjemo da i svi oglašivači koji implementiraju oglase na portal Crozilla.com putem XML datoteke, lokacije nekretnina mogu ispraviti manualno u svom korisničkom sučelju „MojZilla“.

Molimo oglašivače da ne zanemaruju važnost lokacije nekretnine u oglasima s obzirom na inovativnu funkciju mobilne aplikacije portala Crozilla.com koja omogućuje pretraživanje po radijusu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>