MD profil baucentar – građevinski webshop

1.GRAĐEVINSKI WEBSHOP
MD profil baucentar, renomirani hrvatski  trgovački lanac koji predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera, u studenom prošle godine na tržište je lansirao prvi građevinski webshop za područje Zagreba i okolice.
Proširenjem postojećih prodajnih kanala tj. pokretanjem prodaje putem Interneta, ovaj hrvatski građevinski profi lanac svojim kupcima i onima koji će to tek postati želi  osigurati što kvalitetniju podršku.  Podizanjem razine usluga prema kupcima, projektantima, arhitektima, izvođačima radova još jednom potvrđuju osnovnu filozofiju tvrtke „kupac je središte svih zbivanja i poslovnih promišljanja“.

Kupujte građevinske materijale i materijale za uređenje jednostavno, brzo i pouzdano iz udobnosti vašeg naslonjača. Razlog više za posjet webshopu MD profil baucentra je i bogata ponuda. Iskoristite pogodnost GRATIS dostave za iznose iznad 1000 kn za udaljenosti do 30 km.

Za sve informacije možete se obratiti na broj telefona 01/2411 935. Kupovina građevinskih materijala nikad nije bila jednostavnija. Provjerite!

MD Profil baucentar već godinama uspješno posluju na tržištu građevinskog materijala, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednoj Bosni i Hercegovini. Poslovna politika MD Profil Baucentra profilirala ga je u trgovački lanac koji predstavlja i kupcima nudi specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera, prvenstveno za izvođače radova, arhitekte, projektante, investitore, ali i hobby majstore.
Suradnja s isključivo najvećim i najkvalitetnijim svjetskim i domaćim brandovima, osigurava uspjeh. Osim bogate ponude, MD Profil Baucentar nudi i savjetovanje o primjeni materijala, dostavu na svako gradilište, ugovorne uvjete uz primjenu MD PROFI CARD kartice, kreditiranje za odgođeno plaćanje za tvrtke i obrtnike, te brojne druge pogodnosti.

MD Profil Grupa hrvatski je koncern kojeg čine četiri tvrtke: MD Profil Baucentar, MD Profil Intra, MD Profil Nekretnine i MD Profil Baucentar BiH. Svi kupci više o ponudi MD Profila mogu doznati i na stranici www.mdprofil.com .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>